Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení VZ/11/2021 - ZŠ Na Kocínce - výstavba nového objektu - projektová a inženýrská činnost
Odesílatel Jana Sosnarová
Organizace odesílatele Městská část Praha 6 [IČO: 00063703]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 21.01.2022 14:34:17
Předmět Vysvětlení / Doplnění / Změna zadávací dokumentace - Dodatečná informace č. 1

Dle ustanovení § 98 a 99 ZZVZ Vám zadavatel oznamuje níže uvedené informace:

V certifikovaném elektronickém nástroji E-ZAK – záložka Hodnocení nabídek a v Zadávací dokumentaci - článek VI.-HODNOCENÍ NABÍDEK, odst. 1 písm. d) byla zjištěna administrativní chyba. Jedná se o výkonové fáze V. a VI.

Vzhledem ke skutečnosti, že výkonová fáze č. IV., která byla zjištěna v textu, není předmětem hodnocení této veřejné zakázky, jedná se tedy o zjevnou administrativní chybu.

V souvislosti s výše uvedeným zjištěním provedl zadavatel opravu názvu kritéria hodnocení č. 2 v příslušné záložce certifikovaného elektronického nástroje E-ZAK.

Z důvodu případné kontroly připravované nabídky dodavatele, prodlužuje zadavatel lhůtu pro podání nabídek do 27. 01. 2022, 10.00 hod.

V případě, že by bylo při kontrole nabídek zjištěno, že nabídka obsahuje výše uvedenou administrativní chybu v číslování výkonové fáze VI., nebude zadavatel k této nesrovnalosti přihlížet.

Zadavatel se omlouvá za vzniklé komplikace.

DOTAZ č.1:
Rádi bychom Vás požádali o zaslání přílohy č. 2 (Návrh smlouvy o dílo) v editovatelném formátu.

ODPOVĚĎ:
Vyplněný Návrh smlouvy o dílo není zadavatelem požadován. Zadavatel požaduje jako součást nabídky Přílohu č. 4 ZD – Čestné prohlášení, jehož součástí je souhlas se zněním Návrhu smlouvy o dílo.


DOTAZ č.2:
Je možné odeslat nabídku po přihlášení prostřednictvím FEN "metodou podpisu" bez podepsání? Veškeré dokumenty v nabídce jsou v souladu se Zadávací dokumentací podepsány a neskenovány.

ODPOVĚĎ:
Při komunikaci není od dodavatelů vyžadován elektronický podpis.